7/28/2014

280714



Mökiltä on nyt kotiuduttu, ja tämä viikko tuo tullessaan paljon töitä! 

Mitäs mieltä olette uudesta bannerista?

puspus, Anna

7/24/2014

230714


IMG_5594 kopio3

Uusi tietokone on nyt kotiutunut, mutta nyt pitäisi vielä opetella käyttämään tätä. Ongelmaksi on tämän illan aikana tullut, että blogiin ladatessa kaikki kuvat näyttävät pikselimössöltä Macbookin näytöllä. Olen yrittänyt jo viimeiset pari tuntia saada kuvaa julkaisukelpoiseksi.

Onko postauksen kuva mielestänne tarkkuudeltaan hyvälaatuinen vai ei? Löytyykö ruuduntakana olevilta bloggaajilta vinkkejä kuvanlaadun parantamiseen ladatessa kuvia blogiin?

puspus, Anna

7/20/2014

200714

Koulun alkamisessa parasta on uuden kalenterin hankkiminen, ja sen tuunaaminen. Käytiin eilen Amarillossa juomassa muutamat juomat työpäivän jälkeen. Itse otin muutamat margaritat sokerilla, ja ai että ne olivat ihania! Poikaystävän hemmottelu tuli kyllä tarpeeseen. 

Sain muuten vähän aikaa sitten mahtavan yhteistyömahdollisuuden, josta tulossa lisää lähiaikoina! Läppäri vetelee myös tällä hetkellä viimeisiään, vaikka ostin sen vasta puolitoista vuotta sitten. Kirjoittelen asiasta enemmän kun uusi läppäri saapuu postissa, mutta sen kyllä sanon jo valmiiksi, etten osta enää ikinä Asukselta läppäriä.

puspus, Anna

7/17/2014

170714

paita/shirt ONLY, shortsit/shorts 2HAND, kengät/shoes VAGABOND

Kävin kampaajalla toissapäivänä, ja aikomuksena olisi lähteä vaalentamaan hiuksia mustista hiljalleen tuhkanvaaleiksi. Pituuttakin lähti runsaasti, mutta hiukset olivat jostain syystä katkeilleet mustan värin takia. Itse ainakin tykkään, mutta mitäs te olette mieltä?

puspus, Anna

7/11/2014

110714

capture-20140711-222701-horz-vert

Pastellihiuksista haavaileminen, terveyssandaalit, löysät ja mukavat vaatteet, hitaat aamut, olkihatut, pastellisävyt vaatteissa, suklaatee, pehmeät ja hyvältä tuoksuvat lakanat,Vitamin Wellin Päärynä/Inkivääri - juoma,  D&G:n hajuvesi, lupiinit, Arnoldsin take away - kahvi.

Tuntuu, etten enää arvosta elämässä kaikkia ihania asioita, vaan vaivun liian helposti epätoivoon. Kun vapaa-aikaa on enemmän aion alkaa kirjoittamaan joka päivä ylös 10 ihanaa asiaa kyseisessä päivässä. Kuvat ovat vanhoja instagramista napattuja, sillä olen ollut työpäivien jälkeen niin väsynyt etten ole jaksanut kuvailla. Ensi viikolla on kampaaja, ja tarkoitus olisi vaaleantaa hiuksia, mutten tiedä vielä kuinka paljon. Olen vain niin kyllästynyt hiusten värjäämiseen ja haluaisin hiuksista vaaleat maantien ruskeat, jotta voisin rauhassa kasvattaa omaa väriä takaisin. Nyt aion mennä sänkyyn unille, ja aamulla taas töihin.

puspus, Anna

7/09/2014

090714

IMG_3639 part2 blog
IMG_4013 part2 blog
hattu/hat WEEKDAY, paita/blouse H&M, shortsit/shorts MONKI, kengät/shoes CHEAP MONDAY

"I see your sadness
eating up inside
and it is slowly killing me because
I can't do anything 
except tell you 
I love you
and hope
that it will be enough"

puspus, Anna