12/26/2014

261214

takki/jacket WEEKDAY, neule/jumper & OTHER STORIES, farkut/jeans NEVER DENIM, korvikset/earrings POOLA KATARYNA

puspus, Anna

12/24/2014

MERRY XMAS!

laukku/bag RIVER ISLAND, neule/jumper WEEKDAY

Facebookin etusivu on täyttynyt jouluntoivotuksista, ja muutenkin hyviä jouluja tuntuu tulevan joka tuutista. Noh, toivottelen teille itsekin vielä hyvät joulut, vaikka olette sen jo varmasti kuulleet! Lähden pörrölaukkuni ja pörrövillapaidan kanssa Savonrannalle mökille juomaan punaviiniä ja syömään joulukinkkua.

puspus, Anna

12/22/2014

"If only our eyes saw souls instead of bodies, how very different our ideals of beauty would be."

laukku/bag & OTHER STORIES, takki/jacket WEEKDAY, mekko/dress VERO MODA, neule/jumper WEEKDAY, kengät/shoes VAGABOND, korvikset/earrings WEEKDAY, farkut/jeans NEVER DENIM

Heitin ensimmäistä kertaa tänä syksynä/talvena päälle mekon. Kyllä, mekon. Ihastuin Fashion Worries blogin Iidan inspiroimana käyttämään mekkoa farkkujen kanssa!

puspus, Anna 

12/18/2014

DECEMBER MOOD BOARD

kuvat/pictures PINTEREST

Tällä hetkellä minua kiehtovat kultaiset/ruusukultaiset yksityiskohdat, isot ja lämpimät neuleet, sekä vaaleat sävyt sisustuksessa joulusta huolimatta.

puspus, Anna

12/16/2014

161214

korvikset/earrings POOLA KATARYNA, neuletakki/cardigan WEEKDAY, housut/jeans VERO MODA, kengät/shoes VAGABOND

20 vuotta. Ikä, jota on hankala uskoa saavuttaneeni. 

puspus, Anna

12/06/2014

061214


On aina oma operaationsa kuvata asukuvia kissojen kanssa samassa asunnossa. Kaikista kuvista voi bongata Jarkon, tai joistakin paremminkin kisun takapuolen. Usein meidän kisut ovat nukkumassa kuvatessani, mutta tällä kertaa Jarkko päätti tulla tarkastamaan tilanteen.

Yleensä julkaisen sadoista kuvista 1-2 kappaletta, mutta tässä on jotain esimerkkejä siitä mitä asujen kuvauksessa tapahtuu. Näissä kuvissa ei sentään näkynyt irvistelyä tai muuta, lähinnä vaan julkaisemattomia kuvia joissa halailen meidän toista karvapalloa.

puspus, Anna

12/05/2014

051214

 kalenteri/calendar KATJA MAKKONEN

Wihiii, omistan nyt ensimmäistä kertaa moneen vuoteen seinäkalenterin! Ihanan Katjan suunnittelema kalenteri tuli kiinni klipsulla, josta sen alunperin ripustin seinälle, mutta eilen yöllä viritinkin kalenterin meidän olohuoneeseen.

puspus, Anna

12/03/2014

031214

bleiseri/blazer H&M, neule/jumper WEEKDAY, korvikset/earrings POOLA KATARYNA, farkut/jeans NEVER DENIM, kengät/shoes NIKE

Päällä Weekdayn lempparineule ja korvissa äitiltä synttärilahjaksi saadut korvikset. Pelottavaa ajatella, että täytän kahden viikon päästä 20 vuotta!

Ps. Lisäilen tämän illan aikana lisää tuotteita blogikirppikselle! Eli vink vink, kannattaa käydä tsekkaamassa
;---)

puspus, Anna

12/01/2014

011214

earrings POOLA KATARYNA 

Olen jo pitkään haaveillut Poola Katarynan korviksista, ja sain nyt vihdoin nämä äidiltäni synttärilahjaksi. Materiaalit ovat laadukkaan oloisia, ja korvikset olivat vielä kauniimpia luonnossa kuin nettikaupan kuvissa! 

puspus, Anna